Els Reis Mags repartiran regals a les cases de Morella

344
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

  • Les bústies reials estan situades a Sant Miquel, l’Ajuntament de Morella i la Plaça Colom per a dipositar les cartes amb els desitjos per a ses majestats
    – Els Reis Mags es dirigiran a la població a través de la televisió local el dia 5 de gener a les 19.00 hores i amb un programa especial a partir de les 18.30 hores

Morella prepara l’arribada de SS. MM. els Reis Mags d’Orient a la ciutat i com repartiran els regals per les cases de la ciutat. Així, ses majestats es dirigiran el dia 5 de gener a la població a través de Nord, la televisió comarcal dels Ports, i de les xarxes socials de l’Ajuntament de Morella a les 19.00 hores perquè el seu missatge arribe a totes les xiquetes i xiquets. Així, a les 18.30 hores començarà un programa especial en la televisió i, després del missatge, es repartiran els regals per les cases de la ciutat.

Cal recordar que la cavalcada dels Reis a Morella és una de les més històriques de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, la situació actual amb la COVID-19, no permet realitzar aquesta tradicional festa a la ciutat “però els Reis no faltaran a la seua cita a Morella” han destacat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Tradicions, Malú Blasco. També han explicat que “hi ha tres bústies situades a Sant Miquel, la plaça Colom i l’ajuntament, les quals estaran disponibles fins al 4 de gener perquè les xiquetes i xiquets deixen les seues cartes”. Finalment, han comentat que “també es podrà seguir per la televisió el pregó del patge reial el dia 4 a les 19.00 hores”.

Programació dels Reis Mags a Morella
SS. MM. els Reis Mags d’Orient arribaran a Morella el dia 5 de gener i es dirigiran a les xiquetes i xiquets a través de la televisió i les xarxes socials.

El dissabte 2 de gener se’ls donarà la benvinguda des dels balcons. A més, el diumenge 3 de gener muntaran el seu campament en les proximitats de la ciutat i saludaran a la població amb pirotècnia a les 19.00 hores. El dilluns 4 de gener s’emetrà el pregó dels patges reials, el qual anunciarà l’arribada de ses majestats. El 5 de gener a les 19.00 hores, els Reis Mags es dirigiran a la població i, a continuació, repartiran els regals per les cases de la ciutat.

Cal recordar que hi ha tres bústies a la plaça Colom, l’ajuntament i Sant Miquel, en les quals es poden dipositar les cartes amb els desitjos per als Reis. Aquestes estaran disponibles fins al 4 de gener, quan els patges les recolliran per a entregar-les a SS. MM. els Reis d’Orient.

Repartiment dels regals
Cal explicar que perquè SS. MM. els Reis Mags repartisquen els regals a les cases de Morella és necessari seguir unes instruccions. Així, els dies 2 i 4 de gener al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I es podran entregar els regals per a repartir-los el dia 5. El primer dia estarà obert des de les 11.00 hores fins a les 13.00 hores i el segon des d’11.00 hores a 13.00 hores i de 16.00 hores a 18.00 hores. A més, cal indicar l’adreça del domicili d’entrega i el nom.

Els xiquets i xiquetes deuen tindre entre zero i nou anys, els regals no han de ser molt voluminosos per a facilitar el repartiment. Finalment, en deixar els paquets al Jaume I, s’entregarà el protocol que cal seguir quan arriben els patges a les cases.