Els Ports Emprén Jove, el 23 de juliol a La Mata

286
Els Ports Emprén Jove, cartell
Els Ports Emprén Jove, cartell
  • La jornada va dirigida a joves de 16 a 35 anys
  • Es limitarà l’aforament i es prendran mesures de seguretat per la COVID-19

La Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials Els Ports (XCIE) organitza el 23 de juliol a les 18h al pavelló municipal de La Mata una jornada enfocada als joves emprenedors de la comarca. Amb el títol “Els Ports Emprén Jove”, la proposta reunirà ponències, experiències empresarials dutes a terme a la comarca, grups de treball i conclusions. La iniciativa, que compta amb el suport de l’UJI, l’IVAJ i l’Ajuntament de La Mata, va dirigida a joves amb edats compreses entre els 16 anys i els 35 anys. L’objectiu és reivindicar la nova ruralitat i les oportunitats laborals que hi ha a la comarca. A causa de la COVID-19 es limitarà l’aforament i es prendran diverses mesures de seguretat.

D’aquesta manera, la jornada s’iniciarà amb les ponències que motivaran a la joventut a emprendre a la comarca dels Ports i tractaran, entre altres temes, la importància del comerç local. Després serà el torn d’escoltar les experiències d’empreses de la comarca gestionades per joves. Parlaran de la seua experiència en el sector, el seu model de negoci i els reptes i oportunitats de cara al futur.

Tot seguit, es formaran cinc grups de treball amb els assistents dividits per sectors productius, concretament: turisme; agricultura, ramaderia i indústria agroalimentària; esport, cultura i benestar; noves tecnologies i innovació; oficis, serveis professionals i relleu generacional.

En acabar el debat, s’extrauran les conclusions amb les principals idees amb la intenció d’assenyalar el camí per a les empreses i emprenedors de la comarca per tal de reactivar l’economia local, lluitar contra el despoblament i crear riquesa en la comarca.

La inscripció es pot realitzar a través de l’enllaç https://forms.gle/tgWUEL241igJ6Hb88 o del codi QR del cartell.

Cal recordar que la Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials Els Ports (XCIE), és un projecte de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, amb la col·laboració de Labora, l’UJI i la Càtedra Avant (Agencia Valenciana Antidespoblament), i que la seua finalitat és fomentar la creació, implantació i desenvolupament de noves empreses i generació d’ocupació a la comarca.

1 COMMENT

Comments are closed.