Els Ports, el Maestrat i Penyagolosa rebran 200.000 euros per a potenciar el turisme

348
Reunió Plans provincials de dinamització turística
Reunió Plans provincials de dinamització turística
PUBLICITAT

El pressupost 2020 del Patronat Provincial de Turisme destina 510.000 euros als 8 Plans de Dinamització turística i governança competitiva de la província. Entre ells es troben el Pla de Penyagolosa, actualment executant-se, i el dels Ports i el de l’Alt Maestrat, per a la seua continuïtat.

Així, el Pla de Penyagolosa rebrà 100.000 euros del Patronat. I 50.000 euros rebran el Pla dels Ports i el de l’Alt Maestrat. Una reunió amb els tècnics de Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme i els representants dels 8 plans ha fixat els criteris a seguir.

D’altra banda, el pressupost inclou una partida per a contractar un tècnic de turisme que s’encarregarà de Castelló Ruta de Sabor, que ara ha passat a formar part de les responsabilitats del Patronat. Des de la institució també s’ha indicat que es mantindran les campanyes turístiques al País Basc, Aragó, Madrid, Catalunya, Castella-la Manxa i Comunitat Valenciana. Així també, a Londres. I ara, després de l’obertura de noves rutes aèries, s’inicia la promoció a Marsella i Viena.