Els jubilats de Palanques visiten el Parc Natural del Desert de les Palmes i el Mas de Doblons d’Almassora

415

Els membres de l’associació pensionistes i jubilats “El Tossalet ” de Palanques, a la comarca dels Ports, van tenir l’oportunitat de descobrir el passat dissabte 11 d’octubre un dels parcs naturals més bonics de Castelló: el Desert de les Palmes. Aquest refugi secret dels carmelitans es troba enclavat entre les poblacions de Benicàssim, Cabanes, la Pobla Tornesa, Borriol i Castelló de la Plana. Els membres del “Tossalet” van visitar el Monestir dels monjos carmelitans i van gaudir de les esplèndides vistes al mar que ofereix aquest parc. També van poder contemplar les espectaculars vistes que ofereix el Cim Bartolo i de les Agulles de Santa Àgueda.

Dinar al Mas dels Doblons

A la tarda van viatjar al Mas dels Doblons, una preciosa masia situada al camp de la localitat d’Almassora. Allà van menjar i van realitzar una visita guiada per les seues sales temàtiques dedicades a la taronja, l’oli, el celler, la mel, el forn i la caça del parany.

Visita Palanques al Mas de Doblons1 Visita Palanques al Mas de Doblons2 Visita Palanques al Mas de Doblons3 Visita Palanques al Mas de Doblons4 Visita Palanques al Mas de Doblons5 Visita Palanques al Mas de Doblons6 Visita Palanques al Mas de Doblons7 Visita Palanques al Mas de Doblons8 Visita Palanques al Mas de Doblons9 Visita Palanques al Mas de Doblons10 Visita Palanques al Mas de Doblons11