Els equips femenins de Villarreal i Levante signen taules al partit de les Festes 2022 de Vilafranca (2-2)

818

El futbol tornava a la programació festiva de Vilafranca després d’uns quants anys d’absència, amb organització del CF Villafranca.

Els equips femenins del Villarreal i Levante empataven (2-2) ahir diumenge 15 d’agost al partit disputat al Camp del Serrito que tenia una magnífica entrada de públic per rebre dos conjunts de la Primera Divisió Femenina.

Per les groguetes van jugar d’inici:  Elena de Toro, Cubedo, Miguélez, Cienfu, Estefa, Sheila, Kanteh, Nerea, Soldevila, Ainoa i Vera Rico. També participaven Lara Mata, Llompart, Belén, Claudia, Lucía i Rocío.

Pel que fa al Llevant d’inici ixien: Tarazona, Mendoza, Paula Fernández, Alba Redondo, Tatiana, Carol, Estela, Viola Calligaris, Paula, Toland, Erika i Tatiana. També van jugar Gabaldón, Maria Méndez, Andonova, Escoms, Pomer, Leire i Bascu.

El Villarral s’avançava al minut 14 amb un gol de Kanteh pero ràpidament el conjunt granota igualava el partit marcant Erika.

A la segona part, el Levante va ixir amb força i posava l’1-2 gràcies a Paula Fernández. A poc del final, Rocío de penal feia el definitiu 2-2.

Els representants de la Joventut i de la Infantesa van estar presents al partit i es va poder fer fotografies amb les jugadores.