Els col·legis de tota la comarca es reuneixen a Morella per a celebrar el dia del arbre

163

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La Fàbrica Giner ha acollit a 300 xiquets de tota la comarca que han plantat arbres en este espai

El Conseller de Medi Ambient de la Generalitat, Julià Álvaro Prat, ha explicat als xiquets la importància dels arbres per al planeta

Xiquetes i xiquets d’arreu de la comarca dels Ports han participat junts al dia del arbre que s’ha celebrat a la Fàbrica Giner. L’acte, organitzat des de la Conselleria de Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana, ha reunit als més de 300 alumnes per a plantar arbres en este paratge on han passat el matí junts realitzant esta tasca i jugant.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és una experiència educativa molt positiva per a que les xiquetes i xiquets coneguen la importància del medi ambient per al planeta. A més, d’esta forma, també aprenen quines són les plantes característiques de la zona”. A més, l’edil també ha comentat que “és positiu que els xiquets de la comarca facen activitats junts, ja que d’esta manera es coneixen des de menuts i fan amistat entre xiquets de diferents pobles”.

El Conseller de Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana ha acudit a la Fàbrica Giner i ha explicat als alumnes la importància dels arbres per a la conservació del medi ambient i per a deixar un planeta millor a les futures generacions. D’esta manera, un equip d’agents mediambientals han explicat als menuts les diferents tasques necessàries per plantar els arbres. Així, les xiquetes i xiquets han agafat aixadelles i poals per tal de realitzar esta tasca amb èxit.