Els actors de la Publicata i Creu Roja uneixen esforços per ajudar a Filipines

569
PUBLICITAT
Teatre solidari
Teatre solidari

1-Teatre Solidari2

2-Teatre solidari3 -Nota de premsa-

Un sainet solidari amb Filipines. El grup d’actors de Sant Antoni de Vilafranca ha representat El Drama de la Bolsería en favor de les activitats que Creu Roja està desenvolupant al país del Pacífic Sud. La representació s’ha desenvolupat a la sala Carles Pons de la Casa de la Cultura.
Des de fa cinc anys els actors col·laboren desinteressadament amb projectes solidaris mitjançant les representacions. Dissabte passat, per un preu de 3 euros, els vilafranquins van poder col·laborar. Abans de l’inici de la representació es va poder veure un vídeo sobre l’activitat que l’ONG desenvolupa a Filipines després del tifó que va patir el país.

El responsable de Creu Roja Vilafranca, Óscar Vicente ha destacat la implicació del grup d’actors i ha apuntat que “és el gra de sorra que pretén aportar Creu Roja Vilafranca a la cooperació internacional”.

Una part de la loteria que els voluntaris de l’assemblea de Vilafranca van vendre durant les dates nadalenques: 350 euros, es destinen per a les tasques que es realitzen al país del Pacífic. Així mateix, Óscar Vicente ha explicat que l’empresa Esport i Diversió també ha destinat 70 euros que ha aportat després d’una activitat duta a terme en Nadalandia. Per altra part de la recaptació del sainet ha estat de 370 euros.

Óscar Vicente ha donat les gràcies al grup de teatre de Sant Antoni, a tots els voluntaris de l’assemblea de Vilafranca, Esport i Diversió i també a Creu Roja Provincial, pel suport que presta. Finalment ha agraït la implicació de tots els veïns que han fet aportacions.