Els 3 equips del CF Vilafranca es troben en plena pretemporada, a menys de 40 dies de començar les seues respectives lligues.

768
PUBLICITAT

-Xavier Tena Vidal-

L’Amateur que entrenen Francis Roig i Alex Tena ja ha jugat 2 partits amistosos i en jugarà 5 més abans d’iniciar la lliga el dia 20 de setembre al camp del veí Benassal.

Junt aquestos equips, també estaran al grup 1 de Segona Regional l’Albocàsser, l’Atzeneta, el Vilanova, el Xert, el Vinaròs B, el Rosell, el Salzadella, el Tirig, el Benlloch, el Vall d’Alba, La Jana, el Cinctorrà, el Vilafamés i el Penyiscola.

L’equip compta amb algunes incorporacions com Javi Prades que torna al club després de 3 temporades al Catí, Aitor Altaba procedent del Maestrazgo FS i Guillem Garcia. En el capítol de baixes destaca la del morellà Christian Ortí que jugarà amb l’Esportiu Cinctorrà.

Pel que fa al Juvenil, els entrenadors per a la temporada 2015-2016 seran David Prades i Jordi Monferrer. L’equip jugarà 4 amistosos de preparació de cara a l’inici de lliga. La plantilla té molts canvis respecte a la temporada anterior. S’incorporen German Prades del Roda B, Adrian Monfort del Roda D i des del cadet del Renomar Els Ports arriben Manel Prades i Ferran Tena i els jugadors en edat cadet Marc Colom, Jesus Pitarch, Pablo Bernad i Gabriel Bira. Una baixa destacada es la de Miguel Ripollés, màxim golejador de l’equip la temporada passada i que jugarà al Juvenil C del CE Castelló.

Pel que fa al Femení Futbol Sala és l’equip que ha començat més tard a entrenar. Continuen Emilio Molina i Adrian Olcina d’entrenadors i la plantilla tindrà algunes variacions, pero encara no està tancada. Com els equips de futbol, el Femení Futbol Sala disputarà partits de preparació abans de començar la lliga.