El XVè seminari sobre orquídies a l’alberg La Parreta de Vilafranca

461
PUBLICITAT

L’alberg La Parreta de Vilafranca serà la seu del XVè seminari sobre orquídies de la Comunitat Valenciana els propers 1, 2 i 3 de juliol de 2022. El curs estarà impartit pel Dr. en Biologia Lluís Serra i l’editor gràfic Juan Catala.

La matrícula inclou l’assistència i l’accés a la documentació del curs. Les places són limitades i se faran per rigorós ordre d’inscripció. El desplaçament anirà a càrrec de cada participant. El preu d’inscripció és de 15€ i es formalitzarà per correu electrònic a serralaliga@yahoo.es. El preu de l’allotjament del cap de setmana amb pensió completa és de 92€. Cal enviar un correu electrònic a info@laparreta.com.

La trobada té per objectiu donar a conèixer les orquídies, les seues característiques biològiques, la seua distribució i les seues particularitats per atreure els pol·linitzadors. També s’abordaran les espècies valencianes protegides, la seua distribució, l’ecologia i els problemes de conservació. Tot plegat per donar eines per a poder fotografiar a la natura orquídies o d’altres grups de plantes. Al llarg del seminari es realitzaran realitzacions teòriques i pràctiques amb sortides al camp per veure una petita mostra i practicar les tècniques fotogràfiques apreses.

La iniciativa està organitzada per Font Roja Natura, la Universitat d’Alacant i la Sociedad Española de Biología de la Conservación de Plantas. Per ampliar informació cal adreçar-se a l’alberg La Parreta o a SEBICoP.