El Vilafranca tanca pretemporada amb derrotes davant equips de Primera (1-4) i (2-6)

707

L’Amateur del Vilafranca jugava aquest passat cap de setmana els seus últims partits de pretemporada, rebent al Serrito a equips de Primera Regional com Morella i Els Ibarsos, partits que van acabar amb derrota per 1-4 i 2-6 respectivament.

Dijous 8 per la nit els de Mené rebien al Morella, primera part igualada amb més ocasions dels locals. A la segona, 30 minuts amb boira molt intensa, Hamid va fer el momentani 1-1 pero els visitants van marcar 3 gols en només 25 minuts per acabar guanyant 1-4.

Al partit de diumenge, arribaven amb aventatge al descans i a la segona part van ser encara més superiors. Borja va fer l’1-5 i Villa el 2-6 definitiu. Els 2 jugadors vilafranquins que juguen als Ibarsos, Ramon Marin i Miguel Pitarch van anotar 1 gol cadascú.

Gran ambient al Serrito, superant-se les 300 persones a les grades en el còmput dels 2 encontres.

El proper diumenge 18 a les 16h, els vilafranquins arrancaran la lliga de Segona Regional al Serrito davant el Benlloc.