El Vilafranca s’imposa 2-1 al Penyarroja en partit de pretemporada

729

DiaDia

L’Amateur del CF Vilafranca va jugar el passat dissabte 26 d’agost el seu segon partit de pretemporada, guanyant 2-1 al conjunt del Penyarroja de la provincia de Terol.

Els vilafranquins tenien moltes baixes i al partit van participar també alguns jugadors juvenils.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Marc, Andreu, Mateu, Jorge, Adrian Gil, Ximo, Pau, Ivan, Pablo Pitarch i Enric Beltran.

També van participar Gabi, Mihai, German i Borja.

A la primera part, el Vilafranca va portar el domini del partit amb ocasions d’Enric Beltran que van eixir fora per poc, encara que el conjunt visitant va tindre ocasions al contraatac. Al minut 7 el Penyarroja anotava el 0-1 a l’eixida d’un corner.

A la segona part, el domini vilafranquí es va accentuar amb moltes arribades pero sense encert en la definició. Al minut 68, un ràpid contraatac acabava amb penal per als visitants que Mihai aconseguia parar.

Els vilafranquins van remontar el partit als últims 10 minuts, amb gols d’Enric Beltran i Andreu.

El proper partit serà ja a falta de 7 dies per començar la lliga, amb la visita del Calanda també al Serrito.