El Vilafranca perd la final del Memorial Enrique Sancho amb el Salsadella (3-2)

631

Per segona temporada seguida, el Vilafranca ha quedat subcampió del Memorial Enrique Sancho jugat a Benassal, després de perdre per 3-2 la final davant el Salsadella el diumenge 8 de setembre.

D’inici van jugar Adrian Vicente, Mateu, Hector, Andreu, Nicolas, Sergi, Pau, Ivan, Gabi, Planell i German.

També van jugar Edo i Jesus Pitarch.

Els vilafranquins van afrontar el partit amb moltíssimes baixes. La primera part va ser bastant igualada pel que fa al joc, aprofitant el Salsadella un centre a pilota parada i un contraatac per marxar 2-0 al descans.

A la segona part, el Vilafranca es posava al partit amb un gol de German al minut 54. Tots dos conjunts tindrien oportunitats clares de gol fins que al minut 74 de nou German enviava el baló a la xarxa marcant el 2-2. Finalment, un gol del Salsadella al minut 81 decidia la final d’aquest VIII Memorial Enrique Sancho.

Aquest diumenge 15 de setembre, primer partit de la lliga, al Camp de les Forques de Xert segurament a les 17h.