El Vilafranca Futbol Sala Femení guanya per 3-2 a Cabanes

599

El Femení Futbol Sala Vilafranca va jugar el seu últim partit de lliga com a local i es va imposar per 3-2 al Cabanes el dissabte 21 de febrer. Van participar Patri, Laura Ponz, Itziar, Andrea Sales, Marina, Virginia, Laura Tena, Joana, Mar i Andrea Prades. Les vilafranquines van ser superiors en general al rival. Andrea Sales marcava l’1-0 als 9 minuts i a falta de 1 per al descans Andrea Prades marcava el 2-0. El 3-0 arribava al 26, gran combinació que culminava Laura Ponz. Als darrers 7 minuts, el Cabanes va passar a dominar el ritme del partit i amb 2 gols va apretar el marcador. Bones parades de Patri van evitar l’empat. El proper dissabte 28 de febrer, partit a Moró per finalitzar la lliga i veure la classificació final de l’equip de cara a la Copa.