El Vilafranca F.S. femení s’estrena amb derrota a la Copa

693
Vilafranca Futbol Sala
El Femení Futbol Sala va començar la Copa el passat diumenge 22 de març a Salzadella, perdent 3-1. Van participar Patri, Laura Tena, Itziar, Alicia, Marina. També van jugar Laura Ponz, Angela, Joana i Rebeca. Les vilafranquines es van avançar al marcador amb un gol d’Alicia als 4 minuts. Als 10 minuts Alícia va poder marcar el 0-2 però una gran intervenció de la portera local ho va evitar. A 1 minut per al descans va arribar el 1-1. A la segona meitat, el Salzadella va marcar al minut 25 i al 34 per portar el marcador a favor 3-1, Itziar va tenir dues ocasions per fer el possible 2-2. Així partit molt bo en defensa de les xiques d’Emilio Molina i Adrian Olcina i gran actuació de Patri a la porteria. El proper dissabte 28 de març, partit a casa davant l’Alcora B a les 19 hores.