El teatre ha inundat Vilafranca amb la XXIIa Mostra de Teatre Capsigrany

767
Mostra de Teatre Capsigrany 2022.
PUBLICITAT

La població vilafranquina ha gaudit aquest cap de setmana d’un total de 8 obres. Des de dansa fins a circ han estat protagonistes d’aquests dies culturals i simbòlics per al poble. Centenars de persones han assistit aquest any al Capsigrany.

Primer, l’obra “Nudos” va endinsar els espectadors en un món d’emocions i de vida per mitjà de la dansa. L’endemà al matí, els més menuts gaudiren de “El Monstre de Colors”, on es van treballar les diferents emocions a partir dels colors, les titelles, la música i moltes rialles. Més tard, “Seu-te!”, junt amb l’obra de la nit “Karpaty” van aportar el to d’acrobàcia i circ de la mostra deixant bocabadats als veïns i veïnes de Vilafranca. Eixe mateix dia, l’obra “Mauthausen. La voz de mi abuelo”, un drama bèl·lic, no va poder ser efectuada degut a una incidència dels actors, en substitució a aquesta, l’organització del Capsigrany va contractar l’obra “La festa del rei” de la companyia vila-realenca “La Banda del Drac”, que va sorprendre el públic amb una obra divertida que va necessitar molta participació tant de menuts com de grans.

Finalment, el matí del diumenge, van tornar a ser protagonistes els més menuts, que van gaudir d'”El jardí secret”. A la vesprada, “Els amics d’en Crusó” van organitzar jocs i manualitats per a xiquets que va enlluernar tots els veïns i veïnes de la localitat. Finalment, “Mal…pero bien” va tancar el Capsigrany deixant un somriure en tots aquells que hi van acudir.

Aquesta XXIIa edició de la Mostra de Teatre Capsigrany ha estat “una satisfacció molt gran, per veure a tanta gent interessar-se pel teatre a Vilafranca. Veure tant de públic acudir a les diferents representacions, sobretot xiquets i xiquetes, ens plena de felicitat i ens dona forces per continuar organitzant i apostant per la cultura a Vilafranca”, expliquen des de l’organització de la Mostra de Teatre.