El PSPV Morella sorprès i preocupat per la paralització de gestió de l’Ajuntament

96
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV Morella

Avui, per mitjà de la pàgina oficial de l’Ajuntament de Morella, l’alcalde fa notícia d’una operació de tresoreria que és habitual en les administracions i sembla que l’ha descobert ara. Curiosament en tota la legislatura passada no es va tindre que utilitzar, degut a la correcta gestió municipal.

Cal recordar que Bernabé Sangüesa i la resta dels tres regidors d’Independents  van rebutjar fer un equip de govern més fort i nombrós i ara, permanentment, rebutja diàleg i col·laboració, optant pel suport i complicitat del PP, que és qui marca les línies.

Des del PSPV-Morella es destaca que ‘’en més de 6 mesos que porten al govern, Independets per Morella amb el suport del PP, no han posat en marxa cap nou projecte i el que si han fet, curiosament, es posar en risc el funcionament ordinari de l’Ajuntament. A això no val tirar la culpa als que estàvem abans.  És tota responsabilitat seua, més quan no volen ni accepten cap tipus de col·laboració’’.

Per primera vegada en molts anys l’Ajuntament de Morella no té pressupost aprovat per l’any en vigor. ‘’Han sigut incapaços de presentar els pressupostos dins de l’any i en estos moments han tingut que prorrogar els de 2023’’.

El portaveu socialista, Rhamsés Ripollés, insta a l’alcalde a ‘’preocupar-se i treballar per reclamar a les administracions actuals de Diputació , Generalitat i Govern d’Espanya de que financen correctament a Morella i aconseguir que donen suport a les iniciatives que es plantegen’’.

A més, Sangüesa i el seu equip, realitzen acusacions d’utilització de diners per uns altres fins que són intolerables i demostren el greu desconeixement de l’administració, el control tècnic i la gestió de subvencions, entre altres qüestions. ‘’És totalment fals que hagem utilitzat el pressupost de l’ARRUR per altres fins. Hem sigut qui hem aconseguit fons de rehabilitació i exigim que Morella en continue rebent en la mateixa intensitat, com a mínim, que fins ara’’ senyala Ripollés.

Des del grup municipal socialista es continua tendint la mà per tirar endavant projectes i el millor per Morella però ‘’no podem tolerar les permanents acusacions que atempten contra l’honorabilitat de les persones que han estat al capdavant de l’ajuntament durant diverses legislatures’’.

El govern morellà utilitza la mateixa estratègia que el govern de la Generalitat de Mazón. Tot és culpa dels que estaven abans. ‘’Acusacions intolerables als equip anteriors per tapar la falta de gestió i projectes dels governs actuals’’