El PSPV ha sigut el partit més votat a Morella i ha obtingut 9 regidors front dels 2 del Partit Popular

369
Castell de Morella
PUBLICITAT

El PSPV-PSOE ha sigut el partit més votat en les Eleccions Municipals de Morella del 26 de maig. D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés, continuarà com a alcalde de la localitat junt amb 8 regidores i regidors que conformaran el govern de la ciutat. Així, la corporació municipal estarà formada per 9 edils del Partit Socialista i 2 del Partit Popular. Actualment, estava formada per 8 regidors i regidores del PSPV i 3 del PP.

El primer edil ha agraït “la participació de les veïnes i veïns de Morella, ja que un 76,24% de la ciutadania va anar a votar”. Ripollés també ha volgut “agrair el suport obtingut en aquestes eleccions, ja que les morellanes i morellans ens atorguen una gran responsabilitat per a desenvolupar el projecte que tenim per a Morella, ja que aquesta ciutat exigeix cada volta més esforç i treball per a millorar-la”. L’alcalde també ha “agraït el treball de totes les persones que van estar a les meses electorals de Morella i en tot el dispositiu”.

El PSPV-PSOE ha obtingut 1.073 vots (72,4%) la qual cosa li atorga 9 regidors i regidores. El PP ha obtingut 235 vots (15,86%) i li corresponen 2 regidors. D’altra banda, Compromís Municipal ha obtingut 106 vots (7,15%) i Ciutadans 30 vots (2,02%), per la qual cosa no obtenen representació. La participació a Morella ha sigut del 76,24% i hi ha hagut 65 vots nuls i 38 vots en blanc.

D’aquesta manera, la nova corporació, eixida d’estes eleccions, estarà formada per Rhamsés Ripollés, Rocío Querol, Joel Pascual, Judit García, Mari Carmen Escuder, Malú Blasco, Joan Carles Marcoval, Ana Adell i José Manuel Rodrigo, per part del grup socialista, i Jesús Antonio Lecha i Fernando Moliner, per part del grup popular.

Eleccions al Parlament Europeu
D’altra banda, ahir també van tindre lloc les Eleccions al Parlament Europeu i el PSOE va ser el partit més votat a Morella amb 787 vots (52,08%), el PP ha obtingut 263 vots (17,41%) com a segon partit més votat, el tercer ha sigut Podemos-EUPV amb 110 vots (7,28%) i després Ciutadans amb 99 vots (6,55%), CPE amb 90 vots (5,96%) i Vox amb 76 vots (5,03%).

VA SER NOTÍCIA A DIADIA