El PSPV de Vilafranca considera “sorprenent” que el PP no estigue a favor de reduir el pagament de contribucions per als veïns

171

-Nota de premsa del PSPV-
 
-El Grup Socialista recorda que el PP va votar a favor de pavimentar Carrer Miralles del Carro i ara s’oposa a incrementar l’aportació municipal

Davant la sorprenent nota de premsa del PP de Vilafranca sobre el carrer Miralles del Carro el Grup Socialista manifesta que:
 
– El Sr. Marín, portaveu local del PP, va votar a favor tant del projecte d’urbanització del Carrer Miralles del Carro així com el 13 de juliol de 2015 en l’aprovació provisional de contribucions especials als veïns. Aquests acords es van prendre per unanimitat dels tres grups municipals, sorprèn que ara el Sr. Marín no recorde el seu vot favorable, sense fer llavors cap comentari al respecte.
 
– L’alcalde s’ha reunit durant el mes d’agost, en diverses ocasions, amb els veïns i coneix quina és la seva opinió, per això s’ha pres la decisió que critica el Sr. Marín. En l’últim ple extraordinari, en el que s’ha explicat al Sr. Marín que la voluntat de l’equip de govern és sol·licitar el POYS 2016 i el IVACE 2015, per així poder augmentar el finançament municipal en l’obra, el portaveu del PP no va realitzar cap comentari ni tampoc es va oposar, limitant-se a abstenir-se.
 
– La decisió de modificar l’obra del Pla Provincial 2015 no paralitza, com afirma el senyor Marín, l’obra de l’esmentat carrer, sinó que la trasllada a l’any 2016 per, d’aquesta manera, es pugue augmentar el finançament per part de l’ajuntament, tal com han expressat els veïns.
 
– Si el portaveu popular aquesta a favor de l’obra i que els veïns paguen menys perquè no vota a favor de la decisió que permetrà augmentar d’un 20 a un 50% l’aportació municipal?