El PSPV de Vilafranca afirma que presenta una candidatura “seriosa, responsable i amb capacitat de treball.”

399
PSPV Vilafranca
PUBLICITAT
-Dels 11 integrants de la llista per a les municipals destaca la incorporació de gent jove així com la presència de sis dones.
 
-Exigir el Samu 24h, gestionar l’obertura de la residència de la tercera edat, garantir l’abastament d’aigua i lluitar contra la despoblació són alguns dels eixos de treball.
-Nota de premsa-
El PSPV de Vilafranca ha presentat la candidatura amb què concorrerà a les properes eleccions municipals. Óscar Tena lidera un equip que aspira a revalidar la majoria a l’Ajuntament de Vilafranca. La candidatura compta amb l’experiència de gestió de regidors com Silvia Colom, Cristóbal Troncho, Tere García o Valentí Miravet. Així mateix destaca la incorporació de persones joves com Betlem Pons en el quart lloc, Miriam Belles en el sisè i Patricia Carceller en el vuitè. Un altre aspecte que han destacat els socialistes és que dels 11 integrants de la candidatura sis són dones, el que “demostra el compromís per la paritat i la igualtat dels socialistes per construir una societat més igualitària”.

Aprofitar l’obertura de la residència de la Tercera Edat per oferir serveis a la població, exigir a les administracions que garanteixin l’abastament de l’aigua, lluitar contra la despoblació i fomentar l’ocupació amb iniciatives com l’àrea industrial i l’aprofitament de la biomassa, recuperar els mòduls formatius eliminats pel PP a l’IES, seguir amb la millora d’infraestructures o exigir que el Samu preste servei durant 24 hores seran alguns dels eixos del programa del PSPV. El candidat a revalidar l’alcaldia, Óscar Tena, ha assenyalat que davant les promeses incomplertes pel PP com la SAMU 24 hores, el PSPVde Vilafranca acredita la seva gestió amb fets, com la Residència de la Tercera Edat, la Piscina Climatitzada o el polígon industrial on aviat es construiran les primeres naus. El treball diari i la bona gestió han permès reduir el dèficit que arrossegava el consistori en un 80% i finalitzar cada any amb superàvit.
-Participació i programa obert
Els socialistes de Vilafranca han obert diversos canals de participació per rebre les propostes i suggeriments dels veïns. Entre ells figura el correu electrònic psoevilafranca@gmail.com on tots els veïns poden enviar les seves propostes. Tota aquella persona que vulgui suggerir alguna qüestió perquè sigui tinguda en compte en el programa electoral pot fer-ho també a la pàgina de Facebook del PSPV Vilafranca o també en el perfil del partit. Així mateix a Twitter es poden realitzar propostes amb el hashtag #futurvilafranca o enviant missatges @vilafrancaPSPV
CANDIDATURA
 
1-Óscar Tena García
2-Silvia Colom Monferrer
3-Cristóbal Troncho García
4-Belen Pons Alemán
5-Valentín Miravet Sales
6-Miriam Bellés Domingo
7-Tere Garcia GarcIa
8-Patricia Carceller Bono
9-Óscar Fabregat Albesa
10-Isabel Bellés Monfort
11-Aureli Tena Andrés
 
Suplents
1-Juan Francisco Monferrer Guardiola
2-Maria Amparo Monfort Gomez