-Nota del PSPV de Morella-

El PSPV-PSOE denuncia que el PP de Morella anteposa els interessos del partit als del municipi, així com l’atac sistemàtic dels populars a Morella. La Generalitat governada pel PP va donar 16 milions d’euros a escorxadors de la Comunitat Valenciana presidits per càrrecs afins i va negar ajudes al de Morella
El PP de Morella i de la Comunitat saben que Ximo Puig no té cap interès personal en Carns de Morella, ja que va ostentar el càrrec de president per ser alcalde, però han continuat manipulant la informació

Amadeu Bordàs, del PSPV Morella, va denunciar en el ple d’ahir “el boicot” que està fent el PP de Morella, treballant per al PP autonòmic, intentant que es retire la línia d’ajudes que ha aprovat la Conselleria d’Agricultura per a Carns de Morella SL, així com l’intent de tergiversació de la informació respecte a aquest tema i la Residència Sant Joan Baptista.

El socialista ha explicat que “està clar, la política del PP a la Generalitat i la Diputació en els últims 20 anys ha sigut la de ‘a Morella ni aigua’. Tenim exemples com quan ens van llevar la gestió de la Fàbrica Giner o el castell, es va impedir rehabilitar l’Colomer-Zurita, es va tancar Morella la Vella cinc anys, etcètera. I ara, els interessos del PP de la Comunitat Valenciana són atacar Morella per a atacar a Ximo Puig, perquè és el que els carcomix per dins: que el President siga de Morella”. I afegia, “el que és molt greu és que el PP de Morella s’antepose aquest atac als interessos de Morella”.

A més, Amadeu Bordàs ha indicat que “la Generalitat, governada pel PP, va donar 16 milions d’euros a diferents escorxadors, presidits per càrrecs del PP com Rita Barberà o Carlos Fabra, mentre no va donar cap euro per a la construcció de l’escorxador de Morella”. Bordàs va recomanar als populars que revisen la compareixença del secretari autonòmic, Francisco Rodríguez Mulero, on explicà perquè s’assignen 140.000 euros a Carns de Morella. També ha remarcat que “si veuen la intervenció es donaran compte que 17 de les 25 explotacions de ramat ecològic, que és la línia subvencionada a Carns de Morella, estan als Ports”.

Per això, el també regidor va preguntar als representants populars “quins interessos poden tindre uns representants de Morella perquè no arriben ajudes a Morella? És que no ho podem entendre”. El socialista també va recordar que “el PP de Morella i el de la Comunitat saben que Ximo Puig no té cap interès personal en l’empresa, perquè va ostentar el càrrec de president per ser alcalde, però tot i això, continuen manipulant la informació”.

Respecte a la Residència Sant Joan Baptista, Amadeu Bordàs assenyalava que “el PP de Morella sap que les afirmacions del seu cap de partit, Rubén Ibáñez, són totalment falses i vostès han preferit callar i que continue la tergiversació, fent així un ús electoralista d’un servei tan important com aquest. Saben que no hi ha cap tracte de favor i que aquest centre necessita 1,3 milions d’euros per funcionar, que és el que ha rebut el 2015 i el que rebrà el 2016”.

Publicitat