El PSPV de Morella acusa el govern local de convocar un ple sense cap punt de gestió

85
PUBLICITAT

El socialistes acusen l’executiu de Sangüesa de demorar el Consell del 55 Sexenni o traslladar propostes front la sequera

El PSPV de Morella ha lamentat la falta de contingut del ple ordinari municipal convocat per a aquest dijous ja que, segons l’agrupació socialista, l’equip de govern dels Independents no presenta cap punt de resolució i gestió al ple, constant sols de tres mocions polítiques del PP.

Segons esta part, l’equip de govern té pendent de respondre múltiples qüestions traslladades pel PSPV Morella i que en molts de casos requeriran acudir al Síndic de Greuges, com ja es va haver de fer en la situació produïda per la presentació a 7 llocs de treball de l’alcalde, Bernabé Sangüesa, en els procés d’estabilització de treballadors municipals del propi ajuntament.

A més, des del grup municipal socialista, des de fa mesos, en tots els plens ordinaris, s’han traslladat, entre altres, dos qüestions: la celebració del Consell del 55 Sexenni, que no s’ha convocat a quatre mesos de la celebració de la festa i la resposta front a la sequera que s’està sofrint.

“Per tot això, una vegada més, es fa palesa la falta de projecte i programa dels Independents per Morella”, indiquen fonts socialistes. “De tan sols tres punts consta la part resolutiva del ple ordinari que l’equip de govern de l’Ajuntament de Morella té convocat per a aquest dijous”, afegeixen. Es tracta de tres mocions polítiques del Partit Popular que acompanyen a l’aprovació de les actes dels plens anteriors, l’informe de l’alcaldia i un possible, per desconegut encara, despatx extraordinari, a més de donar compte de la liquidació del passat any a l’activitat de control del ple, punt que a l’igual que la resta dels decrets és obligatori per llei.

Com destaca el portaveu del grup municipal socialista, Rhamsés Ripollés, “és inaudit que el govern municipal no trasllade cap punt de gestió i resolució’’. Per últim remarca que “ja no és sols el silenci habitual de l’alcalde i l’equip de govern, veient l’ordre del dia del ple es veu la seua falta de gestió i projecte per a Morella. Una paralització que no ens podem permetre’’.