El pressupost de Portell per al 2022 ascendeix a quasi 500.000 euros

633
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Portell de Morella ha aprovat els seus pressupostos per a l’exercici del 2022. Aquests ascendeixen a 494.562 euros. 

Cal destacar la voluntat del consistori de no modificar cap import dels impostos, tot i que el de l’aigua, que porta estàtic més de vint anys i actualment causa pèrdues a l’ajuntament, s’haurà de revisar. “Confiem que amb l’electricitat que quedarà útil per al poble de la comunitat energètica i l’estalvi que suposarà a les bombes d’aigua, no hàgem d’apujar l’impost de l’aigua” explica Álvaro Ferrer, alcalde de la localitat. 

Una de les actuacions previstes consisteix a enderrocar i estructurar els habitatges comprats amb el pla Recuperem Llars. Per aquest projecte s’han afegit diners propis de l’ajuntament. 

Per a les actuacions del Pla Conviure i per ampliar la xarxa de calor municipal també s’ha destinat part del pressupost total. “Si ampliem els servidors de la xarxa, també haurem de comprar una nova caldera, per a això ja hem demanat una subvenció. A més, a la Unió Europea li hem demanat 20 estacions de calor” apunta Ferrer.  

Part del pressupost d’enguany està destinat a finalitzar obres i projectes de l’any passat com per comprar el mobiliari de la Casa Abadia, arreglar la travessia que va del carrer Placeta al Carrer major, la canonada de la Font d’Ineso fins al dipòsit, canviar la direcció del clavegueram perquè vaja per fora del poble i empedrar el tros que va del carrer Raval al Carrer Nou, entre d’altres. 

El consistori de Portell destina un any més els seus pressupostos en seguir millorant les condicions de vida al poble i l’oferta de serveis públics d’aquest.