El PP propicia el canvi de govern a Morella després de 32 anys de govern socialista

90
Jesús Ortí, candidat al PP de Morella, amb Jesús Lecha, segon a la llista popular per la localitat dels Ports
PUBLICITAT

El Partit Popular ha propiciat el canvi de govern a l’Ajuntament de Morella, un poble on el PSPV-PSOE ha estat al capdavant durant els últims 32 anys de forma ininterrompuda. El portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, Jesús Ortí, ha donat suport a la investidura de Bernabé Sangüesa com a alcalde de la capital dels Ports perquè “els veïns van parlar clar el passat 28 de maig i ens van instar a canviar el govern perquè Morella puga progressar i generar les oportunitats que mereixen i necessiten els morellans i les morellanes”.

“Els resultats electorals no han donat la majoria a cap dels partits en aquestes eleccions, per tant, els veïns ens han demanat aconseguir acords. Sis de cada 10 morellans han optat per una opció diferent de la del PSOE, i ens correspon a tots assumir la responsabilitat que els veïns han dipositat en nosaltres”, ha explicat Ortí en un comunicat. El portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella ha reconegut el treball dels regidors electes de l’agrupació Independents de Morella en totes i cadascuna de les reunions que han mantingut. “Sé que no ha estat fàcil arribar fins aquí i sé que el camí que queda per davant tampoc ho serà”, ha reconegut Ortí.

En el mateix comunicat, des del PP es diu que “avui és un dia històric per a la ciutat de Morella” i que “de tots nosaltres dependrà que no es quede només en un dia, perquè de res servirà”