El PP exigeix test per a Morella després de registrar el major índex de mortalitat de l’interior

891
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular provincial

– Amb 23 víctimes, és el quart municipi amb major mortaldat de la província, de manera que el PP reclama protecció per als veïns i test per promocionar la destinació com a segura

– Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, reclama al PSPV que vetlle per la seguretat d’una població “que té en el turisme una font d’ingressos per a centenars de famílies”

“No podrem garantir que Morella és una destinació segura fins que el Consell de Ximo Puig no garanteixi els test que aïllen els casos positius i protegisquen la resta de la població”. Així ho ha considerat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, després que ahir el Consell revelara les dades de contagis i morts que el PP reclama des de fa mesos i que situen Morella com la primera població de l’interior de la província en índex de mortalitat i la quarta de tot el territori castellonenc.

Amb 2.430 habitants, segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística, Morella ha registrat 23 víctimes en aquesta pandèmia, el major nombre de tots els pobles de l’interior. A nivell provincial, se situa com a quarta localitat en nombre de morts, per darrere de Borriana, amb 37 víctimes, Vila-real amb 40 i Castelló amb 42 veïns que han perdut la vida en aquesta pandèmia.

Les dades oficials “ens obliguen a exigir test per evitar un nou rebrot i assegurar la salut dels nostres veïns”. De fet, tal com considera Lecha, “aquestes proves són fonamentals per eixir d’aquesta pandèmia. Conèixer els casos, aïllar-los i establir mesures de control evitaran que Morella incremente encara més les crítiques xifres de víctimes que hem patit “.

Des del PP, “tendim la mà a l’alcalde per cridar a la porta de la presidència de la Generalitat Valenciana i exigir-li al també morellà Ximo Puig que garantisca aquestes proves”. Sobretot perquè “només amb elles generarem certesa i promocionarem la localitat com una destinació segura per als que estudien visitar-nos”. I aquest objectiu és “bàsic”, perquè a Morella “són moltes les famílies que viuen directament o indirectament del turisme”.