El PP de Vilafranca reclama un increment de la plantilla de guàrdies civils i la permanència de la caserna de Benassal

122
PUBLICITAT

Jairo Sans, portaveu del PP a Vilafranca, considera “fonamental reforçar la presència d’agents per a garantir a l’interior la seguretat que mereix”

El portaveu del Partit Popular a Vilafranca, Jairo Sans, ha reclamat l’increment de la plantilla d’efectius de la Guàrdia Civil de la localitat i ha sol·licitat la permanència de la caserna de Benassal que el Govern d’Espanya preveu tancar.

Ho ha fet acompanyat per diputats autonòmics del PPCS, Salvador Aguilella i Jesús Lecha entre altres, que s’han desplaçat fins al municipi per a conéixer la reivindicacions dels veïns i visitar el solar reservat per a la construcció d’un nou aquarterament.

“Els veïns que viuen a l’interior tenen dret a gaudir de les garanties de seguretat que s’oferixen en altres punts del territori. Per això exigim una ampliació del nombre d’agents que presten servici en la nostra població”, ha declarat Jairo Sans.

En paral·lel el regidor ha reclamat la permanència de la caserna auxiliar de Benassal. El Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil publicat el 2 de gener advertia de la intenció del govern de Pedro Sánchez de tancar este lloc. “Creiem que seria una pèrdua innecessària i injustificada no sols per a Benassal sinó per al conjunt de la comarca”.

Una demanda que Sans justifica no com a ideològica sinó com “una reivindicació dels veïns de les localitats afectades que exigixen per justícia tindre el dret a gaudir d’una seguretat com la resta del territori”.