El PP de Morella exigeix una comissió del COVID-19 per “conèixer les dades que Puig oculta”

777
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular de la província de Castelló

– El portaveu de PP, Jesús Lecha, reclama la dimissió de la consellera de Sanitat i del president del Consell, Ximo Puig, per les desenes de morts registrades en la població

– Lecha (PP): “Les famílies tenen dret a conèixer l’abast d’aquesta pandèmia i la censura de l’PSPV sols és còmplice i ostatge d’un president que s’aferra a la butaca”

El Grup Municipal del Partit Popular de Morella va reclamar ahir en ple la constitució d’una comissió informativa del COVID-19 per donar llum i garantir transparència i informació als morellans sobre l’abast de la pandèmia al municipi. La convocatòria d’un ple extraordinari arribava tres mesos després que se celebrés l’últim ordinari. “Conèixer les dades no és una obligació, és un dret que tenen els veïns de Morella per protegir-se davant aquesta pandèmia. No obstant això, el PSPV sembla estar més ocupat en servir Ximo Puig que a defensar a la població “.

La proposta de Jesús Lecha, portaveu de l’PP a la localitat, es va formular en el transcurs d’un ple en el qual no s’admetien mocions, precs o preguntes. No obstant això, el portaveu del PP va reclamar la comissió en el si de la sessió i la va acompanyar d’un Pla de reactivació social i econòmic que dotat amb 600.000 euros “garantisca que a la tragèdia sanitària que s’ha cobrat la vida de desenes de veïns no continuarà una crisi econòmica d’abast dramàtics “.

Unes mesures acompanyades d’una petició “ferma i contundent”. “Tant la consellera de Sanitat com el mateix president de la Generalitat Valenciana han de dimitir dels seus càrrecs. És inconcebible que davant un drama sanitari de l’abast que ha viscut Morella ningú, absolutament ningú, hage assumit cap responsabilitat “. “És un fet insòlit que desempara als que avui han perdut un ésser estimat en aquesta pandèmia i al què se suma un Govern d’Espanya que, liderat per Pedro Sánchez, no ha tingut complexos a pactar amb els hereus d’ETA per desestabilitzar, encara més si cap a l’economia “.

Lecha ha transmès “tot el suport del Partit Popular per protegir els morellans i lluitar pel seu futur. Ens tindrà al seu costat per garantir certesa i seguretat als nostres veïns, però mai per a ser còmplices d’una política que lluny de lluitar per un demà d’oportunitats està provocant el caos i la desesperació a tots els nivells “.