El PP de Morella assegura que Ripollés pretén ocultar els pagaments a Francis Puig

667
Jesús Lecha, portaveu del PP de Morella
PUBLICITAT

– El Partit Popular afirma que ha estat  impossible accedir a les factures que té en mà el Centre Integrat de Serveis Econòmics de la localitat

El Partit Popular de Morella assegura que l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, pretén ocultar els pagaments a l’empresa de Francis Puig. Jesús Lecha, portaveu del PP de Morella ha denunciat que “hem reclamat l’accés a les factures que el CISE, el Centre Integrat de Serveis Econòmics, organisme que depén del consistori, ha abonat a l’empresa del germà de Ximo Puig”. Després de l’afirmació, Lecha ha dit que no ha estat possible accedir a les factures.

D’altra banda, el mateix Partit Popular de Morella ha publicat que “el bloqueig no sols s’exerceix sobre els comptes relatius a aquest organisme. Tampoc s’han entregat les factures de l’ajuntament que es van abonar entre els anys 2015 a 2018, i seguim sense tindre accés als decrets d’alcaldia de l’exercici 2019, que és l’única via que tenim per a saber què s’ha pagat”. 

Lecha ha qualificat  la situació com un escenari “d’opacitat i obscurantisme” i ha dit que l’accés a la informació que reclamen hauria de ser “un dret fonamental”.