El polígon industrial de Morella ja compta amb gas

640
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella continua immers en les millores del polígon industrial Les Casetes i oferir més serveis a les empreses allí instal·lades. Així, aquesta setmana han finalitzat els treballs d’instal·lació del depòsit de gas i la seua xarxa de distribució, la qual facilitarà aquest servei energètic a les primeres naus a finals del mes de febrer. Aquest servei l’ofereix l’empresa Iberpropano i pretén abaratir els costos en el subministrament de combustible d’aquesta zona. Una de les primeres empreses a fer-lo servir serà la Cooperativa Sant Antoni Abad en la fàbrica de piensos. Des del consistori es va arribar a un acord amb Iberpropano per a la cessió dels terrenys amb el pagament de la taxa anual corresponent a este tipus d’infraestructures de subministrament energètic.

L’alclade de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’un servei energètic que es posa a l’abast de les empreses del polígon industrial Les Casetes que ho desitgen” i ha afegit que “ens alegrem que ben prompte la cooperativa, la qual serà la primera empresa que ja ha contractat el servei, es beneficie de les possibilitats que li ofereix aquest recurs que, com van informar ahir, tindran completament disponible abans que acabe el mes de febrer”. L’edil ha explicat que “el depòsit i la xarxa de distribució estan completament soterrades i, a més, s’ha restaurat el jardí de la zona on està ubicat”. Rhamsés ha remarcat que “és una important millora en els serveis del polígon així com altres que s’estan executant com la instal·lació de càmeres de videovigilància i l’augment de l’enllumenat públic, de manera que les empreses tinguen més serveis al seu abast”.

Altres millores i ampliació del sòl industrial

Cal recordar que aquesta és una de les millores que es van plantejar al polígon industrial les Casetes. Així, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) s’ha millorat el servei de videovigilància i l’enllumenat públic amb fanals que utilitzen panells solars, la qual cosa suposa un estalvi econòmic i augmentar l’enllumenat de diverses zones que ho necessitaven. Finalment, cal recordar que també s’ha plantejat una modificació puntual del PGOU per a dotar de més sòl industrial a l’actual polígon de Les Casetes.