El Partit Popular de Morella denuncia que el PSOE quintuplica el deute dels veïns de Morella en 10 anys

588
Jesús Lecha portavoz PP
PUBLICITAT

El portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha,  afirme que el PSOE ha danyat la imatge de Morella entre els proveïdors. 

El Partit Popular de Morella ha denunciat que els veïns i veïnes de la localitat tenen un deute cinc vegades superior a la que registraven en l’exercici 2010. Segons la formació popular és el resultat de l’última dècada de polítiques socialistes, que han provocat «que els veïns deguen més, paguen més i obtinguen cada vegada menys».

Jesús Lecha, portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, ha denunciat la destrucció d’ocupació i l’increment de la vida en un municipi «que hauria de gestionar per a la població però el veritable objectiu de la qual se situa molt més lluny, a València».

Des del Partit Popular consideren «inconcebible» que la ciutadania haja «de suportar sobre la seva esquena la lesiva gestió de l’esquerra que en lloc de gestionar per a millorar la qualitat de vida dels morellans es dedica a malgastar de manera irresponsable i carregar el deute als veïns que sofreixen en les seves butxaques les pujades d’impostos».

El PP ha defensat que es tracta d’una política de malgasto que es tradueix no sols en un increment de la pressió fiscal sobre el ciutadà sinó també en una imatge negativa de l’ajuntament cap als autònoms que presten serveis. «El PSOE contracta serveis que triga a pagar una mitjana de 9 mesos», explica Llet.

Jesús Lecha i el seu equip argumenten que l’Ajuntament de Morella infringeix la Llei de Morositat que regula a nivell estatal les obligacions fiscals del consistori. El pagament als proveïdors que presten servei al municipi es demora una mitjana de 265 dies, la qual cosa suposa «que durant gairebé 9 mesos, els autònoms que han treballat per al consistori suporten impagaments per la ineficàcia i irresponsabilitat dels socialistes. Els mateixos que al juliol de 2019 van pactar una pujada de sous que avui cobren puntualment mentre els qui esperen cobrar pels serveis prestats triguen més de mig any en què els socialistes els paguen».