El partit del Femení Futbol Sala i l’Albocàsser s’aplaça començada la segona part per lesió greu d’Alicia

619

Vilafranca i Albocàsser s’enfrontaven el passat dissabte 8 d’abril al Poliesportiu de Vilafranca en partit corresponent a la tercera jornada de la Copa.

Van participar Lucia, Silvia, Celia, Andrea Prades, Ana, Alicia i Rebeca.

La primera part va ser bastant igualada, tenint les visitants les millors oportunitats per obrir el marcador.

Quan s’havien jugat uns 4 minuts de la segona part, la jugadora vilafranquina Alicia patia una greu lesió amb fractura de turmell, tibia i peroné. Van passar uns quants minuts fins que va arribar l’ambulància i van poder atendre la jugadora lesionada. Per aquest motiu i també l’impacte que va tindre en les jugadores la lesió, Vilafranca i Albocàsser decidien jugar altre dia els minuts de partit que quedaven, amb el marcador de 0-0.