El Museu de la Valltorta i Cultura posen en valor l’art rupestre dels Ports i l’Alt Maestrat

0
41
El Museu de la Valltorta i Cultura posen en valor l'art rupestre dels Ports i l'Alt Maestrat

El Museu de la Valltorta, en una iniciativa conjunta amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha posat en marxa una sèrie de visites guiades gratuïtes durant els mesos de juny, juliol i setembre als abrics rupestres dels Ports i l’Alt Maestrat.

D’aquesta forma, els caps de setmana de l’1 juny, 7 juliol i 8 de setembre es podrà conéixer, a la vesprada, el Cingle de Palanques. La Covatina, a Vilafranca, podrà visitar-se el 2 de juny, 6 de juliol i 7 de setembre en horari de demà. Els mateixos dies, però a la vesprada, es faran visites al Mas de la Rambla en Portell.

A més, el 8 de juny, 14 de juliol i 14 de setembre estarà obert a visitants l’Abric de Centelles d’Albocàsser en horari de vesprada.

Així mateix, també es poden conéixer la Cova dels Cavalls, la Cova del Mas d’En Josep i Les Coves del Civil a Tírig i la Cova Remígia en Ares. Per a saber horari i dies de visita consultar la web del Museu de la Valltorta.

Quant a la resta de visites, per a inscripció i més informació consultar amb les oficines de turisme dels municipis o amb el Museu de la Valltorta.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA