El millor futbol femení autonòmic aterra aquest dilluns 15 a Vilafranca amb el Villarreal i el Levante

360
PUBLICITAT

Per segon any seguit, Vilafranca acollirà un partit de futbol femení.

Serà aquest dilluns 15 d’agost a les 18 hores al Camp del Serrito, amb el partit de pretemporada entre el Villarreal CF Femení i el Levante UD Femení A, tots dos conjunts de Primera Divisió Femenina.

El Villarreal Femení segueix amb Sara Monforte d’entrenadora, amb arrels a Ares i Castellfort i també compta amb la jugadora morella Marta Querol i la vilafranquina Jahel Molina que exerceix la seua funció de psicòloga. Arriben a Vilafranca després d’haver guanyar el Trofeu Cotif davant la selecció argentina sub-20. L’entitat grogueta ha reforçat la plantilla d’aquest Femení A amb l’objectiu de tornar a salvar la categoria i intentar fer-ho sense tant de patiment com la temporada passada.

Pel que fa al Levante UD Femení A, és tracta d’uns dels clubs històrics del futbol femení a nivell estatal amb 4 Lligues, 6 Copes de la Reina i 2 Supercopes al seu palmarés. L’entrenador José Luis Sánchez Vera compta amb una plantilla de molta qualitat i vàries internacionals per les seues seleccions, per intentar millorar la sisena posició de la temporada passada.

Per al partit, la directiva del Vilafranca ha posat les entrades a un preu de 7 euros general, 4 euros per als socis i jubilats i 3 euros els joves entre 14 i 16 anys.

Amb la forta espenta mediàtica que ha tingut el futbol femení a nivell nacional, s’espera una molt bona entrada de públic al camp vilafranquí, inclús superar les 350 persones que van acudir al partit de l’any passat entre el Villarreal CF Femení A i el CD Castellón Femení A.