El Juvenil del Vilafranca perd amb el Vilareal C tot i fer una bona primera part (0-4)

451

Els Juvenils del Vilafranca van començar el 2017 amb una derrota al camp del Serrito el passat dissabte 7 de gener, per 0-4 davant el líder de la categoria, el Vilareal C, entrenat pel vilafranquí Raul Tena.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Mateu, Ferran, Pau, Carlos, Enric, Borja, Gabi i Youness.

També va jugar Marius.

Gols: 0-1 (22), 0-2 (34), 0-3 (36), 0-4 (60)

Els vilafranquins van eixir molt ordenats al terreny de joc, i abans dels 20 minuts van tindre 2 clares ocasions de Youness i Borja que el porter visitant enviava a còrner.

Al 22 va arribar el 0-1. El partit es va sentenciar als minuts 34 i 36 amb el 0-2 i el 0-3.

A la segona part, el Vilareal C va fer el 0-4 al 60 i després va deixar passar els minuts. El Vilafranca va tindre alguna ocasió per marcar.

El proper partit serà a domicili contra l’Alt Maestrat, en lloc, data i hora per determinar.