El Juvenil del Vilafranca perd al descompte al camp del lider Vilareal amb gols polèmics (3-2)

494

A punt va estar de puntuar el Juvenil del Vilafranca davant el Vilareal C al partit disputat la nit del passat divendres 5 de maig, finalment perdia 3-2.

Alineació: Adrian, Eric, Manel, Mateu, Barreda, Carlos, Enric, Borja, Gabi, Alejandro i Marc.

També van jugar Izan i Marius.

Gols: 0-1 pròpia porta (5), 1-1 (8), 1-2 Izan (70), 2-2 (91), 3-2 (93)

El partit començava bé per als vilafranquins, ja que al minut 5 arribava el 0-1 en pròpia porta. El Vilareal C aconsguia empatar 3 minuts després. Fins al descans, moltes ocasions de gol per als locals que es van trobar amb un excelent Adrian. Borja i Gabi van tindre oportunitats per marcar.

A la segona part, va continuar el domini vilarealenc, pero Izan marcava l’1 a 2 al minut 70. Després els vilafranquins es van defensar de forma molt ordenada, pero al temps de descompte 2 gols en possible fora de joc, li donaven la victòria al Vilareal C, que es proclamava d’aquesta manera campió de lliga.

El proper partit serà l’últim de la temporada com a locals, amb la visita de l’Alt Maestrat, en dia i hora per determinar.