El Juvenil del Vilafranca nota el cansament del dijous i no pot amb el Borriol B (3-3)

579

El Juvenil va empatar a 3 al Serrito davant el Borriol B el dissabte 10 de desembre.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Jesus, Mateu, Carlos, Pau, Enric, Borja, Ferran i Youness.

També van jugar Gabi i Izan.

Gols: 1-0 Borja (7), 2-0 Youness de penal (30), 2-1 (37), 2-2 (52), 3-2 Youness (52), 3-3 (57)

El partit es posava de cara per als vilafranquins ja que als 7 minuts Borja anotava l’1-0. Després Enric Beltran va fallar un penal i va tenir una altra clara ocasió per marcar. Al 30 Youness de penal marcava el 2-0, però 7 minuts més tard, el Borriol B marcava el 2-1.

Els locals van notar a la segona meitat el cansament després de jugar dijous passat i el Borriol B va crear perill amb pilotes llargues. El 2-2 arribava al 52, Youness feia el 3-2 al 52 i al conjunt visitant marcava el 3-3 5 minuts després. D’ací al final, Youness va tenir l’ocasió més clara per al Vilafranca i el Borriol B va fer mal a la contra, però el marcador ja no es va moure.

El proper partit serà davant el Vilafamés, possiblement al camp del Cabanes, en dia i hora per determinar.