El Juvenil del Vilafranca derrota el cuer amb més dificultats de les esperades (5-2)

645

Els Juvenils van guanyar 5-2 al Primer Molí el dissabte 16 d’abril al Serrito.

Alineació: Adrian Monfort, Mateu, Jesus, Manel, Marc, Ivan, Sergi, Enric Beltran, Ferran, Gabi i Youness.

També van jugar Pau Roda, Victor Garcia, Pablo Bernad i Eric.

Gols: 1-0 Ferran (12), 2-0 Youness (31), 2-1 (51), 2-2 (73), 3-2 pròpia porta (75), 4-2 Gabi (77), 5 -2 Gabi (79)

Els vilafranquins van dominar a plaer la primera meitat, però la seva falta d’encert li va impedir deixar sentenciat el partit. Ferran al 12 i Youness al 31 van fer els gols abans del descans. El conjunt visitant es va mostrar insegur en defensa i amb prou feines va arribar a la porteria d’Adrian.

Després del descans, els castellonencs van eixir bé i els vilafranquins una mica relaxats. El 2-1 va arribar al 51, després Marc va tenir una bona ocasió però el seu xut va sortir desviat i en el 75 al Primer Molí marcava el 2-2. Però en 6 minuts 3 gols, amb doblet de Gabi i un gol en pròpia porta propiciaven la victòria vilafranquina per 5-2.

El proper dissabte 23 d’abril, partit davant el Atzeneta en el Camp L’Olivar d’Els Ibarsos a les 17h.