El Festival de Música ‘775’ de Vilafranca apareix al prestigiós ‘Llibre d’Or de la Música d’Espanya’

414
PUBLICITAT

-Diadia-

Es la primera vegada en la història que el jove Festival de Música ”775′ de Vilafranca, a la comarca dels Ports, apareix en el ‘Llibre d’Or de la Música d’Espanya’ en la seua edició 2015-2016. Aquest festival va nàixer el 2014 per a commemorar els 775 anys de la Carta de Població de Vilafranca. La direcció artística i musical està sota la direcció artística i musical del violoncel·lista Pere Joan Carrascosa. A pesar de ser un festival de jove creació l’Ajuntament de Vilafranca va decidir impulsar l’event de manera decidida amb una nova edició el passat 2015 amb novetats interessants que han fusionat música i llocs emblemàtics.

Festival Música Vilafranca2

El Festival Música ‘775’ conjuga sàviament música de cambra, cinema, patrimoni de la natura i història. Tots quatre són ingredients d’una aposta que mescla la música amb els espais patrimonials del poble. Així mateixa el Festival compta amb professionals de primer nivell, fomenta la participació dels músics locals i de l’agrupació del municipi. La Unió Musical de Vilafranca o l’Associació cultural Luis Miralles del Carro participen activament en les interpretacions de càmera i cant coral. Els concerts s’integren dins d’una visita guiada pel nucli antic del poble i també una ruta a peu fins al paratge de les coves. Altre al·licient interessant va ser per exemple escolar música en directe mentre es projectaven pel·lícules de Chaplin.

Ara gràcies a la publicació del Festival de Música ‘775’ de Vilafranca a l’interior de les pàgines del ‘Llibre d’Or de la Música d’Espanya’ es dóna un impuls important al futur del mateix. Amb tota seguretat gràcies a aquesta publicitat magnífica el Festival comptarà en el futur amb la visita de molta gent vinguda d’arreu d’Espanya.

El llibre està publicat per Orfeo Ediciones S.L. i està escrit en castellà i en anglés. La Fundació Orfeo col·labora en l’edició d’aquesta obra que es fa ressò de l’activitat de les principals orquestres, teatres, festivals i institucions musicals d’Espanya.