El Femení Futbol Sala Vilafranca cau a l’estrena lliguera davant un Santa Ana molt superior (0-9)

726

El Femení Futbol Sala va començar la seua tercera temporada a la Lliga Autonòmica amb derrota davant d’un dels favorits, el Santa Ana de València que es va imposar per 0-9.

Van participar Pilar, Celia, Laura Ponz, Alicia, Ana, Rebeca, Itziar, Andrea Sales i Laura Segura.

Les vilafranquines van tindre la baixa de la seua portera Lucia.

El conjunt valencià es va mostrar molt superior al llarg dels 40 minuts. Al descans ja guanyaven 0-4 i a la segona part 5 gols més van deixar el 0-9 al marcador. Les vilafranquines van tindre opcions de marcar amb bones intervencions de la portera del Santa Ana.

El proper partit serà a Alboraia, possiblement el dissabte 19 d’octubre a les 16h.