El Femení Futbol Sala tanca la lliga amb derrota a Albocàsser (2-1)

348

El Femení Futbol Sala va acabar la lliga a Albocàsser el passat dissabte 4 de març, on va perdre per 2-1.

Van participar Lucia, Celia, Rebeca, Irene, Silvia, Ana i Alicia.

Les vilafranquines es avançar al marcador amb el gol de Celia. Pero l’Albocàsser empatava abans del descans.

A la segona part, les visitants van tindre moltes ocasions de gol amb una gran actuació de la portera local. Finalment, l’Albocàsser aconseguia marcar el 2-1.

Les jugadores de Juanan Garcia i Diego Gargallo han demostrat la seua superioritat al llarg del campionat.

11 victòries i 1 derrota, amb 62 gols a favor i 5 en contra. Alicia amb 12 gols i Ana i Celia amb 10 han estat les màximes golejadores.

Ara arriba el torn de la Copa, aquest dissabte 11 de març, primer partit davant l’Alcora al Poliesportiu de Vilafranca a partir de les 19h.