El Femení Futbol Sala perd a Cabanes (6-3) i derrota el líder invicte Santa Ana a casa (4-1)

793

Per segon cap de setamana consecutiu, el Femení Futbol Sala Vilafranca ha tingut doble compromís el passat cap de setmana.

Divendres 14 per la nit, les vilafranquines van perdre 6-3 a Cabanes, amb 2 gols d’Ana i 1 de Sandra.

Dissabte per la vesprada rebien al líder i invicte Santa Ana, aconseguint una espectacular victòria per 4-1, primera vegada que s’aconsegueix derrotar aquest potent conjunt valencià, campió la passada temporada 2018-2019.

Van participar Lucia, Andrea Sales, Laura Ponz, Itziar, Celia, Itziar i Laura Segura.

A la primera part, el conjunt valencià va tindre algunes ocasions pero es van trobar amb les grans actuacions de Lucia.

A 2 minuts del descans, Andrea Sales marcava l’1-0.

A la segona part, Ana al 25 feia el 2-0 i el Santa Ana va jugar amb portera jugadora els últims 12 minuts. Les vilafranquines van defensar amb molt d’ordre i Celia feia el 3-0 al minut 34. 2 minuts després les valencianes retallaven distàncies i al 38 Ana sentenciava amb el definitiu 4-1.

Aquest dissabte 22 de febrer a les 17h al Poliesportiu, el Femení Futbol Sala Vilafranca en teoria recuperarà el partit ajornat per la neu davant l’Aliança Quart de Poblet. També hi havia jornada normal de competició amb visita a Alboraia, en data i hora per concretar. La Federació Valenciana tindrà que decidir com s’arregla la situació.