El Femení Futbol Sala no pot amb l’Albocàsser (2-3)

763

El Femení Futbol Sala va perdre 2-3 davant l’Albocàsser el dissabte 13 de febrer.

Van participar Sílvia, Andrea Prades, Itziar, Laura Segura, Alicia, Marta, Laura Tena, Rebeca, Angela, Celia i Joana.

Tots els gols de l’encontre es van marcar a la primera part. Les visitants es van col·locar amb 0-2 però els gols de Celia i Laura Segura van permetre l’empat. A 45 segons per al descans, el Albocasser aprofitava una contra per el definitiu 2-3.

A la segona meitat, les vilafranquines van buscar l’empat amb bastantes ocasions, la més clara un llançament de Celia a pal. Sílvia que va jugar de portera per la baixa per lesió de Lucia, va fer bones intervencions.

El proper partit serà a domicili vistando a l’Alcora B el dissabte 20 de febrer a les 17h