El deute de la Generalitat amb Vilafranca i la manca d’ajudes per a l’abastiment d’aigua, temes del plenari d’avui a Vilafranca

194
Plenari Vilafranca

 

Plenari Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca celebra avui dilluns una sessió ordinària del ple. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, informarà de pagament de l’Estat a l’Ajuntament de Vilafranca per una quantitat de 280.000 euros. El deute de la Generalitat amb el municipi encara és de 293.000 euros.  Així mateix l’alcalde informarà sobre la reunió celebrada a Morella amb el president de la Confederació d’Ebre, Xavier de Pedro, el president de la Diputació, Javier Moliner, i alcaldes de la zona per analitzar els problemes de proveïment d’aigua.

D’altra banda s’autoritzarà a la Diputació a la gestió dels residus urbans i la seva recollida. Així mateix s’informarà sobre l’aprofitament de les pastures de Serra Negra i s’aprovarà la modificació dels estatuts de la Mancomunitat dels Ports. D’altra banda se sol · licitaran les ajudes per a la contractació de joves dins del Salari Jove i es canviarà la data dels plens d’agost i setembre per la seva coincidència amb les festes.