El Consorci Provincial de Bombers llança la major oferta pública d’ocupació de la seua història

404
PUBLICITAT

– Es cobriran 48 vacants, i s’incorporaran tres operadors de comunicacions, dos auxiliars administratius, un capatàs forestal i un tècnic de contractació

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha aprovat la major oferta pública d’ocupació de la seua història, amb la qual cobrirà 48 places que romanien vacants. D’elles, 41 són bombers, inclosos un sergent i set caps. A més, s’incorporaran tres operadors de comunicacions, dos auxiliars administratius, un capatàs forestal i un tècnic de contractació. 

Paral·lelament també s’han aprovat noves bases per a l’activació de sengles convocatòries de bombers voluntaris i de personal de Protecció Civil, decisió que es pren per a compensar les baixes registrades. Després de finalitzar la comissió de govern, s’ha iniciat l’Assemblea General del Consorci Provincial de Bombers, fòrum que ha donat llum verda a la incorporació de 2.944.500 euros de romanents procedents del propi consorci. És una operació que permet ampliar el pressupost del present exercici per a abordar les deficiències de material detectades.