El Consell destina 409.000 euros a la col·laboració d’entitats agràries en la implantació de la Política Agrícola Comuna

620
PUBLICITAT

El Ple del Consell ha aprovat sis convenis de col·laboració, per un import de 409.000 euros, amb les entitats i associacions amb major representativitat a la Comunitat Valenciana per al suport a la implantació de la Política Agrícola Comuna (PAC) i la reforma de les Organitzacions Comunes de Mercat (OCM).

L’objecte d’aquests convenis és regular l’aportació de la Generalitat, a través de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per a la realització, per part de les cooperatives i organitzacions professionals agràries de major implantació a la Comunitat Valenciana, d’una labor d’informació, assessorament i divulgació als agricultors i ramaders de les novetats que van sorgint en la PAC i reformes de les OCM.

Les entitats col·laboradores són: Unió de Llauradors i Ramaders (13.000 euros), la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la CV (354.000 euros), la Federació Provincial d’Agricultors i Ramaders de Castelló (4.000 euros), la Unió de Xicotets Agricultors (4.000 euros), Joves Agricultors ASAJA Alacant (14.000 euros) i l’Associació Valenciana d’Agricultors (20.000 euros).

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural realitza un important esforç d’informació, divulgació i assessorament als agricultors i ramaders. Aquesta labor la realitzen, de manera efectiva i propera en el territori, les cooperatives i principals organitzacions professionals agràries.