El Club de Senderisme Sant Marc de Sorita celebra la seua XII Caminata Popular

357
PUBLICITAT

Arriba a Sorita la dotzena edició de la Caminata Popular anual del Club de Senderisme Sant Marc, patrocinada per l’Ajuntament de Sorita i la Diputació de Castelló. Es tracta d’una activitat que torna després de dos anys i amb la que s’espera reunir de nou a tots els aficionats al senderisme de la localitat d’Els Ports.

L’eixida es celebrarà el pròxim 13 d’agost a les 7:30 h del matí i consistirà en un recorregut únic de 17 km on es podrà disfrutar de tots els indrets i paisatges propers al poble, a més de poder compartir l’experiència amb altres membres de l’entitat.

Si bé la caminata no és competitiva i està oberta a tots els públics, des de l’organització sí que recomanen que els participants tinguen una forma física adequada per a portar a terme l’activitat. Si bé el recorregut no presenta una dificultat massa elevada, sí que poden arribar a generar certa fatiga algunes parts, sobretot aquelles on és només pujada.

Tots els participants entraran en el sorteig d’un Garmin Instinct i comptaran a més amb esmorzar gratuït, dos punts d’habituallament, dinar popular i un obsequi sorpresa. A més, des del Club Sant Marc també han recalcat que el dinar queda obert per a tot el món, pel que la gent que no es vega amb forces per realitzar la caminata pot anar directament al menjar.

Per a tots els interessats, la inscripció es pot realitzar tant per telèfon, al 648799220 com a la web https://hj-crono.es/ i té un cost de 15 euros, els quals ajudaran al Club amb els costos d’aquesta activitat.