El Club de Futbol Vilafranca en perill d’extinció

401
El Club de Futbol Vilafranca en perill d'extinció
El Club de Futbol Vilafranca en perill d'extinció

Després de la fi del mandat de l’actual junta directiva del Club de Futbol Vilafranca no s’han presentat sol·licituds per a formar un nou ens directiu. D’aquesta forma, tant des de l’antiga junta del club com des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca s’anima al fet que els socis i simpatitzants del club formen una nova junta.

Sabent que un mandat de 4 anys és, possiblement, massa llarg, des de l’entitat es proposa la possibilitat de realitzar juntes d’1 o 2 anys que puguen prorrogar-se en el temps.

Així mateix, s’assenyala que en aquests moments el club no afronta cap problema econòmic, ja que entre la subvenció de l’Ajuntament, les quotes dels socis, loteries, publicitats i venda d’entrades en taquilla entre uns altres el club pot afrontar les seues despeses.

Quant a la plantilla, es considera que el nombre d’amateurs és bastant ampli i que aquest pot augmentar amb jugadors del municipi que han format part d’altres equips. No obstant açò, en juvenils si que seria necessària la incorporació de 3 o 4 jugadors.

D’altra banda, l’equip de Futbol Sala Femení no presenta cap problema, ni econòmic ni de plantilla. A més, les jugadores han manifestat la seua intenció d’autogestionar-se sempre que siga possible i, així, ajudar a la nova junta en les seues funcions.

Cal recordar que el Club de Futbol Vilafranca és històric en la província ja que compta amb 40 anys de vida.