El CF Vilafranca organitza un innovador torneig per a xiquets i xiquetes entre els 7 i els 14 anys per als dies 6, 7 i 8 d’agost

807
PUBLICITAT

El CF Vilafranca segueix dinamitzant el futbol aquest estiu a Vilafranca. Així, al Campus d’Estiu i al partit femení entre el Vila-real A i el Castelló A d’aquest diumenge 1 d’agost a les 18h al Camp del Serrito, ara es suma un torneig per a xiquets i xiquetes entre els 7 i els 14 anys.

Aquest torneig està obert a tots els xiquets i xiquetes que vullguen participar, nascuts entre el 2007 i el 2014, es a dir, de prebenjamins a cadets.

Les persones interessades poden contactar via whatsapp al 660 275 802 per tal d’inscriure als seus fills o filles fins aquest diumenge 1 d’agost.

Així els xiquets i xiquetes inscrits competiran amb equips de la seua categoria i els equips s’aniran formant mitjantçant un sorteig, una fòrmula innovadora que assegura diversió i emoció.

El format de competició i els horaris dels diferents partits es coneixeran entre dilluns i dimarts de la setmana que ve.