El Centre de Turisme de Morella tanca hui les inscripcions del curs de rescat a altura

69
PUBLICITAT

La formació serà a la Fàbrica Giner els dies 13 i 14 en horari  de 9.00 a 14.00 hores

El Centre de Turisme de Morella-Els Ports oferirà un curs de rescat a altura la pròxima setmana per a previndre els accidents a l’alta muntanya i adquirir les tècniques bàsiques d’autorescat en roca. Està dirigit preferentment a persones en actiu i/o fixos/as discontinus/as del sector turístic. Les inscripcions estan obertes fins a aquest dijous i la formació tindrà lloc els dies 13 i 14 al complexe de la Fàbrica Giner.

La duració del curs serà de 10 hores, de 9.00 a 14.00 hores cadascú dels dos dies. Les persones interessades a participar han d’emplenar la fitxa d’inscripció en la página web www.cdt.gva.es i autoritzar la consulta de les seues dades identificatives. En cas de dubte, el contacte és cdt_morella-elsports@turismecv.es i al telèfon 964463830.

El contingut de la formació inclou normes de seguretat, reunions i assegurament,  així com coneixement del material i maniobres amb cordes dobles i simples. L’alumnat aprendrà també a fer a nusos específics d’autorescat i maniobres bàsiques en tirolines i ràpels amb accidentats, entre d’altres. Finalment, els participants estudiaran protocols d’organització d’un rescat.