El Centre de Dia de Morella prepara l’obertura per al 14 de setembre

640
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Morella, junt amb la direcció de l’empresa municipal del Centre de Dia i els Serveis Socials, van mantindre dijous una reunió informativa amb les famílies dels i les usuàries del Centre de Dia. En aquesta es van explicar les diferents mesures i protocols sanitaris i de seguretat que aquest seguirà per a desenvolupar la seua activitat a partir del 14 de setembre. Cal explicar que, mentre les instal·lacions del centre han estat tancades, s’ha mantingut el servei a domicili.

Així, cal destacar que el centre s’organitzarà en dos grups per a oferir assistència presencial i atenció a domicili en setmanes alternes. A més, s’han adaptat els espais per a assegurar la distància social de dos metres entre les persones i s’ha habilitat un espai d’aïllament per la possibilitat d’haver-hi algun cas positiu de COVID-19. També s’ha preparat material personalitzat per a cada persona, així com es prendrà la temperatura cada dia a l’entrada i se seguiran els protocols sanitaris i de seguretat marcats per les autoritats sanitàries.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha explicat que “el Centre de Dia ofereix un servei molt important per a la gent gran amb activitats, tallers i exercicis”. L’edil ha destacat que “a partir del 14 de setembre aquest tornarà a obrir per als usuaris i usuàries, les quals aniran en setmanes alternes i assegurar la distància social en el centre” i ha afegit que “l’assistència al Centre de Dia és voluntària i les persones que decidisquen no anar, no perdran la plaça”. Blasco també ha dit que “hem informat les famílies de totes les mesures que es prendran, encara que el funcionament d’aquest està subjecte al desenvolupament de la pandèmia i les mesures que s’apliquen en cada cas”. Finalment, ha comentat que “la campanya anual de la vacuna de la grip es farà al Centre de Dia per als i les usuàries amb el consentiment de les famílies”.