El CD solidari “La Escuela de la Selva” permet recaptar 6.000 euros per als xiquets d’Hondures

426
Escuela de la Selva
PUBLICITAT
Escuela de la Selva

-Nota de premsa-

Una iniciativa posada en marxa per David Miralles, Javier Monfort i Sonia Mestre, amb la col · laboració de Vilafranca Solidària, l’Ajuntament de la localitat, empreses i veïns de Vilafranca, ha aconseguit recaptar més de 6.000 euros per a les escoles d’Hondures. I ho han fet implicant a tots els músics de Vilafranca. Amb tots, o gairebé tots els que a la localitat dels Ports, tenen alguna vinculació amb la música el 2012 es va gravar el CD solidari ” L’Escola de la Selva”. A l’agost de fa dos anys, en el si de les festes patronals, es va presentar davant de tots els veïns. Va ser un acte coral, ja que tot el poble estava representat en aquest disc.
El disc, en què s’interpretaven èxits de tots els temps per part de músics professionals i amateurs de la localitat, es va posar a la venda per 8 euros. Un any i mig després s’han recaptat més de 6.000 euros. Els diners ja ha anat a parar per a les escoles de la selva hondurenya a través de l’ONG Helping Honduras i Escoles del Món. Concretament s’ha ajudat a un orfenat de 22 xiquets abandonats o víctimes d’abusos i al col·legi The Jungle School, una escola privada gratuïta situada a la selva hondurenya, que atén un centenar d’alumnes
Els diners ha permès la creació d’uan zona de jocs, ha afavorit una millor alimentació dels alumnes i els ha ajudat a disposar de millor material escolar. La iniciativa continua, ja que els discos compactes segueixen a la venda a l’oficina de turisme de la localitat. El CD compta amb la col·laboració de veïns de Vilafranca que han posat la veu a la interpretació de 13 temes. A més Vicent Querol i Carlos Álvarez han compost la lletra i la música de L’Escola de la Selva, que dóna títol al CD. Cada cançó està apadrinada per una empresa o entitat relacionada amb Vilafranca. Les cançons s’han gravat en l’estudi de Carlos Álvarez, que ha estat l’ encarregat dels arranjaments i la masterització del mateix. L’Ajuntament de Vilafranca i Vilafranca Solidària també han donat suport al projecte.
El Cd ha comptat amb la col·laboració desinteressada de Diego García, Sergio Andreu, Pablo Colom, Vicent Marin, Maria Monfort, Raúl Monfort, Carlos Pitarch, Fernando Troncho, Artur Álvarez Israel Flors, Javi Sos, Susana Montoliu, Maria Jesús Montoliu, Pau Sancho, Nandet Vives, Vanessa Altaba, Susanna Marín, Paula Val, Juan Carlos Andrés, Quique Tena, Rubén Prades, Jesús García, Sant Martí Miralles, Sara Fabregat, Sara García, Raül Sirvent, Joan Prades, Antonio Albalat, Carla Marín, Alex Andrés, Carla Monfort, Miquel Fuentes, la comissió de festes 2012 i el disseny d’Anna Prades.